Siden 1993 har CSS leveret lys og lyd til såvel danske som udenlandske musikarrangementer, modeshows og udstillinger, både i private, offentligtlige og erhvervsmæssige sammenhæng.(dog kun i navnet Copenhagen Sound Service Aps siden 2001)

I dag består vores virksomhed af en udlejningsafdeling og service/installationsafdeling.

Hvad kan vi?

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at være en kompetent og troværdig samarbejdspartner i alle henseener. Vi vil fungere som en kvalificeret sparringspartner og forholde os kritisk til vores kunders projekter.  Derefter bruge kompetencerne i vores virksomhed til at tilvejebringe den bedste løsning for dig som kunde.

Dette gælder både ved udlejning, service, reparation og salg i hele Danmark.

Vi laver alt fra små brylluper, fødselsdage og firmafester til koncerter med flere tusinde mennesker.  
CSS arbejder sammen med de førende impotører af lyd, lys og scene udstyr.

Det betyder, at vi salgsmæssigt altid leverer et kvalitetsprodukt, som lever op til den høje standart, som firmaet leverer gennem vores udlejning.

Grundet det store salg gennem de seneste år, har vi formået at presse vores leverandører ned i et prisleje, der betyder, at vi kan sælge langt de fleste produkter til særdeles konkurrence dygtige priser.
Siden 1999 har firmaet også påtaget sig en del servicemæssige opgaver. Disse indebærer bl.a. rensning, justering og udskiftning af lyd og lys anlæg på div. spillesteder og diskoteker i Danmark.

Vi kan bla. nævne Guldhornene, Heidis Beer Bar, Cafe Nexus, Rødovre Bowlinghal, Celcius, Ladbrokes Sportsbar, Fr. Nielsen, Australian Bar, LA Bar, Forsvarets Mediecenter, Rosie Mc Gee´s, Park Cafe, Diskotek IN, Zero, ABC, Woodstock, Wallstreet Pub, flere boder på Dyrhavsbakken m.m. 

Også på denne front leverer vi kompetente folk til en særdeles fordelagtig pris, og har til flere kunder lavet servicekontrakter med 24 timers tilkaldevagt.
Udlejningsadelingen har siden etableringen af selskabet altid været grundstammen. Vi har sørget for at levere kvalitetesprodukter, som lever op til lejernes krav om nutidigt og velligeholdt udstyr til en pris under andre etablerede udlejningsfirmaer. I den forbindelse, har vi også altid sat en ære i at levere og afhente udstyret til tiden. - For os er en aftale en aftale.

Udlejningen fokuserer primært på totalløsninger således, at kunden kan få alle sine lys- og lydønsker opfyldt gennem CSS.

Udlejningen leverer udstyr til alle typer af arrangementer. Derudover leverer vi også lydteknikere og DJ´s til alle genre og aldersklasser fra de københavnske diskoteker og natklubber.
             Med venlig hilsen

Copenhagen Sound Service ApS

Velkommen til Copenhagen Sound Service ApS

Kvalitet er en mærkesag!

Service og installation.

Udlejning.